Wednesday , June 12 2024

Constructii Case Lemn

Constructii case lemn

Aceste Constructii Case Lemn par a se inmulti pe zi ce trece. Exista o multime de perosane care opteaza pentru aceste case. Ele sunt cunoscute pentru eficienta sporita pe care o ofera. Optand pentru astfel de case veti constata ca veti lua o decizie foarte buna. O casa din lemn ofera o multime de avantaje, de care ar trebui sa tineti cont.

Constructii case lemn

In primul rand, trebuie sa stiti ca o casa din lemn va putea fi construita intr-un timp scurt. Nu va trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca astfel de Constructii Case Lemn sa fie ridicate. O locuinta pe o structura din lemn de 55-60 mp va fi ridicata in doar 5 zile. Daca se va dispune de o echipa de 20-25 de oameni, constructia va fi terminata rapid.

Un alt aspect important de care ar trebui sa tineti cont este eficienta energetica. O casa din lemn va izola foarte bine. Pe langa lemnul care este un foarte bun izolator, se mai adauga si alte materiale termoizolante. Veti vedea ca in constructia unei astfel de case se mai foloseste polistirenul, vata minerala sau celuloza.

Constructii case lemn

Case din lemnVeti constata ca o casa din lemn va salva si mult spatiu. Acest lucru se datoreaza faptului ca peretii din lemn sunt subtiri. Spre deosebire de peretii din BCA sau caramida, cei din lemn sunt mult mai subtiri.

Lemnul este foarte rezistent si la cutremure. In cazul unui cutremur mare, acesta va prelua miscarile seismice. Nu vor exista pagube mari in urma unui cutremur.

Un alt aspect important referitor la constructiile din lemn este ca acestea sunt mai ieftine. Veti constata ca o casa din lemn de 55-60 mp va costa doar 20.000 de euro. Aceasta casa va fi ridicata intr-un timp scurt. Veti vedea ca o astfel de casa va fi si rezistenta la incendii. Daca structura este tratata ignifug, nu va rezista riscul unui incendiu. Casa va rezista fara probleme. In cazul in care apare un incendiu, vor trebui inlocuite doar partile afectate. Nu va fi necesara o reconstructie a casei din lemn.

Citeste si...

Topograf Brasov

Topograf Brasov

Ce face un topograf Brasov? Stiati ca se spune despre un topograf Brasov ca este …

Close