Wednesday , June 12 2024

Promovare Facebook

Promovare Facebook

Daca sunteti in cautarea unei metode eficiente de promovare online atunci Promovare Facebook este une dintre cele mai eficiente alegeri. Aceasta platforma de socializare a ajuns extrem de populara in intreaga lume. Astfel, chiar si in Romania, aproape jumatate din populatie utilizand Facebook.

De ce spunem ce promovarea prin Facebook une dintre cele mai puternice Strategii De Marketing Online? In primul rand, trebuie sa ne uitam la statistici. Stiati ca peste 44% din populatia Romanien are un cont de Facebook si il utilizeaza periodic? Mai exact, in 2017 9.600.000 de romani utilizau aceasta platforma. Dintre acestia in mod egal 50% sunt barbati si 50% sunt femei.

Promovare FacebookAtunci cand aveti de promovat un produs sau un serviciu axat pe o anumita categorie demografica, atunci aceasta platforma de socializare va va deveni aliatul principal. Daca aveti un produs sau un serviciu care se axeaza pe tinerii intre 15 si 24 de ani, trebuie sa stiti ca peste 93% dintre acestia utilizeaza facebook zilnic. Astfel, acum stiti unde ii puteti gasi in mod constant.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

Trupa cover pentru orice tip de eveniment Trupa Cover – Majoritatea participantilor la evenimente sunt …

Close