Monday , September 25 2023

Pizza Brasov

Pizza Brasov

Pizza Brasov este un preparat foarte gustos. Acest preparat a avut o istorie destul de bogata, el neefind mereu un preparat pe placul oamenilor. Putine mancaruri sunt astazi la fel de faimoase precum pizza. Cu toate ca pizza a inceput sa fie considerata un tip de fast food, lucrurile nu stau asa in Italia. In aceasta tara, pizza mai este inca considerata a fi un fel de mancare autentic. Acest preparat este indragit pentru gustul sau unic. De asemenea, in Italia, pizza este si un fel de mancare foarte sanatos.

Pizza Brasov

Pizza asa cum o stim astazi a aparut dupa secolul al XVI-lea. Inainte de pizza, focaccia era preparatul cel mai apropiat de aceasta. Focaccia era consumata in Roma Antica de catre romani. Acestia obisnuiau sa adauge pe aceasta paine turtita diverse condimente. O paine asemanatoare era consumata si in Grecia Antica. Grecii punea pe paine ierburi, ceapa sau chiar usutori.

Imediat cu venirea secolului al XVI-lea si dupa acesta, focaccia s-a transformat definitiv in pizza. Acest preparat a ajuns sa creasca in popularitate. Desi initial el era consumat in special de populatiile sarace din Napoli, lucrurile s-au schimbat. Aparitia mai multor topping-uri a transformat definitiv acest fel de mancare. Din ce in ce mai multi italieni, au inceput astfel sa includa Pizza Brasov in alimentatia lor.

Pizza Brasov

Pizza BrasovRegina Margherita si-a numit o pizza dupa numele sau. Aceasta pizza foarte cunoscuta chiar si in ziua de azi are culorile drapelului italiei si anume alb, verde si rosu. O alta pizza la fel de cunopscuta este Marinara. Ea era preparata de sotiile marinarilor care se intorceau acasa. In preparea acestei pizze se foloseau doar rosii, usturoi, oregano si ulei de masline.

Pizza Brasov – Imediat ce pizza a devenit foarte celebra in Italia, ea a inceput sa treaca granitele Italiene. A devenit astfel un preparat pe placul tuturor persoanelor din toata lumea. In America ea este considerata ca fiind un fel de fast food. Cu toate acestea, pizza este o mancare autentica. Ea si-a pastrat si in ziua de azi reputatia, fiind un preparat foarte indragit de toate popoarele acestei lumi.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

Trupa cover pentru orice tip de eveniment Trupa Cover – Majoritatea participantilor la evenimente sunt …

Close