Wednesday , June 12 2024

Optica Medicala

Optica Medicala

Lentilele de contact potrivite se recomanda de personalul calificat din cadrul clinicilor de Optica Medicala. Acestea necesita o ingrijire corespunzatoare. In caz contrar exista riscul aparitiei infectiilor oculare si chiar a orbirii. Ingrijirea lentilelor de contact este usoara. Se va folosi un flacon cu solutie si un suport pentru lentile.

Exista si lentile de contact de unica folosinta. Pentru achizitionarea lentilelor de contact potrivite se va cere sfatul unui medic din cadul unui Cabinet Oftalmologic Brasov. Achizitionarea unor produse incompatibile este de natura a afecta vederea. Lentilele de contact se vor manevra in conditii de siguranta. Exista anumite conditii de manevrare care trebuie indeplinite.

Optica MedicalaSolutiile adecvate de curatare a lentilelor de contact trebuie sa asigure si clatirea si dezinfectarea acestora. Exista si solutii multifunctionale de curatare a lentilelor de contact. In acest fel, se vor elimina depunerile de proteine din ochi, precum si urmele de produse cosmetice. Lentilele se pastreaza intr-un recipient de pastrare care contine solutie de curatare.

Citeste si...

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

De ce merg pacientii cu boli endocrine la endocrinologie Brasov? Pacientii care se confrunta cu …

Close