Wednesday , June 12 2024

Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Un Consult Oftalmologic complet este realizat de un medic specialist in oftalmologie. Se pot face si analize medicale de laborator si imagistica. Cabinetele sunt dotate cu aparatura si echipamente de ultima generatie. Serviciile oferite au preturi si tarife diferite.Medicii au experienta foarte multa. Participa la pregatire profesionala continua.

Consult OftalmologicUn consult oftalmologic complet poate fi realizat la Optica Brasov. Se fa face un examen biomicroscopic de pol anterior. Se va masura tensiunea intraoculara. Si examenul de fund de ochi este foarte important. Se vor face si urmatoarele analize: acuitate vizuala si auto-kerato-refractometrie. Pot fi efectuate si investigatii mai complexe. Se au in vedere, in primul rand, recomandarile medicului.

Vederea este cel mai important simt al unei persoane. Pot aparea multe tipuri de afectiuni la nivelul ochilor. Sindromul ochiului uscat este cel mai frecvent intalnit. Se manifesta sub forma unei senzatii de iritare si de nisip in ochi. Apare, de regula, la persoanele mai in varsta. Se resimte si o senzatie de oboseala.

Citeste si...

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

De ce merg pacientii cu boli endocrine la endocrinologie Brasov? Pacientii care se confrunta cu …

Close