Wednesday , June 12 2024

Ambalaje Ecologice

Ambalaje Ecologice

Prin Ambalaje Ecologice se inteleg acele ambalaje care sunt biodegradabile sau pot fi distruse sau reciclate fara sa polueze mediul inconjurator. In aceasta categorie intra ambalajele din hartie si carton care nu contin aditivi toxici. Dar si ambalajele din lemn, metal sau anumite tipuri de plastic.

Ambalaje EcologiceAmbalajele ecologice pot fi recunoscute foarte usor. Acestea, de cele mai multe ori contin symbolul cunoscut ca Bucla Meobius (simbolul reciclarii). Trebuie sa stiti ca nu orice ambalaj din hartie si carton este eoclogic. Desi acestea se descompun foarte usor, fara sa afecteze mediul inconjurator. Majoritatea acestora contin aditivi toxici pentru vietuitoarele mediului inconjurator.

Indiferent ca optati pentru ambalaje sau Produse Ecologice, cautati pe produs simbolul reciclarii, acesta va garanteaza ca ceea ce ati cumparat nu va avea un impact negativ asupra mediului. In plus, trebuie sa fiti foarte atenti la ambalajele din plastic. Multe tipuri de plastic nu pot fi reciclate. Iar prin incinerare, vor rezulta in poluarea aerului.

Close