Monday , September 25 2023

Servicii Medicale Brasov

Servicii Medicale Brasov

Cel mai mare campus medical din Brasov ofera Servicii Medicale Brasov. Cele mai cautate servicii medicale sunt cele de policlinica, spital, imagistica, laborator analize si maternitate. Numarul de medici este foarte mare. Fiecare doctor este specializat intr-un anumit domeniu. Exista si medici de familie. Specialitatile medicale sunt foarte vaste.

Servicii Medicale BrasovMedicii isi desfasoara activitatea in temeiul unui contract de Prestari Servicii incheiat cu policlinica sau cabinetul privat in care isi desfasoara activitatea. Este un contract cadru general valabil. Temeiul legal este reprezentat de Legea nr. 95/2006 privind reforma sanatatii. Obiectul contractului il constituie prestarea pentru pacientii clinicii respective de servicii medicale.

Se va mentiona, in clar, adresa cabinetului. Consultatiile precum si alte servicii medicale se vor efectua numai in baza unor programari prealabile. Fac exceptie urgentele. Acestea vor fi preluate fara o programare prealabila. Preturile si tarifele aferente serviciilor oferite sunt dinainte prestabilite. Medicii detin asigurare pentru malpraxis. Medicii respecta intotdeauna confidentialitatea datelor si informatiilor privitoare la pacienti.

Citeste si...

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

De ce merg pacientii cu boli endocrine la endocrinologie Brasov? Pacientii care se confrunta cu …

Close