Monday , September 25 2023

Scoala De Ski

Scoala De Ski

La Scoala de Ski se pot lua lectii de ski atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Pot avea loc lectii private de ki. Se pot lua lectii colective de ski. Au loc cursuri de ski. Stagiile de pregatire se realizeaza in conditii de siguranta maxima. Lectiile de ski difera in functie de nivelul de pregatire al fiecarui cursant. Deasemenea, lectiile de ski sunt adaptate pe categorii de varsta. Conditiile de participare sunt stabilite de fiecare scoala de ski.

Tarifele si costul sunt competitive. Se are in vedere calitatea servicilor oferite. Trebuie respectat, in primul rand, codul de conduita pe partii. Lectiile de ski se desfasoara sub stricta supraveghere a monitorilor de ski experimentati. Acestia sunt fosti sportivi de performanta.

Scoala de ski

Monitorii de ski ii invata pe cursanti principalele tehnici de ski. Lectiile private de ski se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sau sa isi perfectioneze modul de a schia. Scoala de Ski ofera o formare profesionala in conformitate cu standarde de calitate ridicate. Instructorii de ski atestati si calificati acorda o atentie deosebita noilor schiori. Invatarea se realizeaza prin metode si tehnici eficiente. Cea mai rapida forma de invatare a tehnicii de ski este lectia privata. In aceste conditii, monitorul de ski isi concentreaza si isi canalizeaza toata atentia asupra cursantului.

Scoala De SkiLectiile private se adreseaza copiilor, adolescentilor dar si adultilor. Nu este relevant nivelul tehnic de pregatire al cursantilor. Pentru incepatori se recomanda lectiile private. Este mult mai usor pentru acestia. Ulterior, cursantii vor fi integrati in grupuri colective. Lectiile se desfasoara pe partii special amenajate. Durata lectiilor private este de obicei de o ora. Va fi o experienta de neuitat. Unii o considera o experienta unica.

Scoala de ski

Scoala de Ski ofera acces la aceste partii special amenajate. Intalnirile initiale au loc in fata sediului scolii de ski. Copii vor veni insotiti de parinti cu minim zece minute inainte de inceperea desfasurarii orelor. Acestia vor fi preluati la finalul lectiei. Insa parintii au posibilitatea de a lua parte la desfasurarea orelor de ski. Lectiile de ski se desfasoara in conditii de maxima siguranta.

Citeste si...

Rulote Brasov

Rulote Brasov

Rulote Brasov Alegand aceste Rulote Brasov, veti putea sa va bucurati foarte mult. Veti vedea …

Close