Wednesday , June 12 2024

Restaurant Rasnov

Restaurant Rasnov pentru organizarea de evenimente

Cel mai cunoscut Restaurant Rasnov pentru organizearea diferitelor evenimente se afla situat la poalele muntilor. Este un loc ideal pentru organizarea unei nunti perfecte. Se pot organiza inclusiv botezuri si alte asemenea evenimente. Pot fi sarbatorite si aniversarile. Au loc diferite intalniri.

Mesele de afaceri sunt preferate de foarte multi consumatori ai restaurantului situat la munte. Ambientul si atmosfera confera multa intimitate. Este o atmosfera generala distinsa. Clientii vor avea parte de adevarate delicii culinare. Acestea sunt preparate de maestrii bucatari, care dispun de o pregatire speciala in domeniu. Deasemenea, pot degusta cele mai renumite bauturi fine.

Meniuri variate la Restaurant Rasnov

Un meniu variat ofera multiple posibilitati de alegere culinare. La cel mai bun Restaurant Rasnov exista un meniu variat. Renumitele mancaruri traditionale, dar si internationale satisfac gusturile si cerintele oricarui consumator. Preparatele sunt adevarate delicii culinare. Se gasesc si cele mai bune vinuri. Vinoteca este o componenta speciala a restaurantului.

Si cockteilurile sunt excelente. Delicatesele culinare sunt foarte savuroase. Ambianta interioara este exceptionala. Si cinele romantice sunt preferate de foarte multi consumatori. Saloanele restaurantului se pot amenaja special pentru diferite tipuri de evenimente organizate si anumite seri speciale. Clipele si momentele petrecute vor fi de neuitat.

Pentru evenimente private, oferim Catering Rasnov cu meniuri diverse.

Restaurant Rasnov

Restaurant RasnovUn Restaurant Rasnov situat intr-o regiune montana reprezinta o adevarata oaza de liniste si de verdeata. Petrecerea timpului liber in natura confera un plus restaurantului ales pentru servirea mesei. Gradina si terasa aferente restaurantului sunt foarte primitoare. Pentru anumite evenimente, dinainte stabilite, se ofera consultanta in ceea ce priveste conceperea unor meniuri personalizate pentru invitati. Meniurile alese pot imbraca forma unor pachete. Sala in care se organizeaza evenimentul ales va fi decorata intr-un stil specific. Si fetele de masa si servetelele vor contribui la obtinerea unui ambient de vis. Se pot face aranjamente de fructe. Invitatilor li se ofera si sampanie si piscoturi la discretie. Gustarile reci sunt in topul preferintelor. Preparatele din peste sunt pregatite cu multa meticulozitate. Bauturile alcoolice, precum si cele non-alcoolice sunt incluse in pachetul oferit clientilor.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

Trupa cover pentru orice tip de eveniment Trupa Cover – Majoritatea participantilor la evenimente sunt …

Close