Monday , September 25 2023

Record braided shock-leader

Record braided shock-leader

Record braided shock-leader este special conceput pentru orice pescar. Acesta a fost creat pentru distante mari, de aceea el este o alegere cat se poate de buna. Ludmil Dimov este creatorul acestui fir, el fiind fabricat din 8 microfibre. Vorbim aici asadar de polietilena cu o greutate moleculara foarte ridicata. Este asadar o optiune pe care orice pescar ar trebui sa o aiba in vedere.

Record braided shock-leader

Este o idee foarte buna sa tineti cont de acest Record braided shock-leader. El isi va face treaba foarte bine si veti ajunge sa il apreciati foarte mult. Fiind rotund si foartr neted si flexibil, acesta este o optiune de avut in vedere. Veti constata ca el se pliaza pe nevoile voastre fiind o alegere importanta pentru voi. Avand culoarea verde inchis, acesta se pliaza in orice moment pe toate nevoile voastre. Fiind extrem de durabil, dar si rezistent la abraziune, este o alegere foarte buna din multe puncte de vedere.

Record braided shock-leaderTineti cont de acesta ca are si lungimea de 80 de metri. De asemenea, el mai are si o rezistenta la rupere de 45 si 60 lb. Acest lucru permite o eficienta sporita, chiar si daca vorbim de cele mai mari rachete de nadire. In acest fel, veti vedea ca acest inaintas nu se scufunda. Utilizarea SPOMB-ului este mult mai usoara, de aceea puteti oricand sa aveti un astfel de produs in vedere. El isi va face treaba foarte bine si veti ajunge sa va bucurati de calitatea sa ridicata.

Record braided shock-leader

Tineti cont de acetsa in orice moment si veti vedea ca il veti aprecia mult. El se va plia pe nevoile voastre si veti avea de castigat daca va veti orienta catre el. Acesta permite o utilizare foarte usoara. De asemenea, este extrem de puternic, dar si flexibil in acelasi timp. El se pliaza pe orice fel de nevoie, fiind o optiune pe care o puteti considera. Este asadar o idee foarte buna sa aveti un astfel de produs in vedere. El isi va face treaba bine si veti ajunge sa va bucurati de el.

Citeste si...

Rulote Brasov

Rulote Brasov

Rulote Brasov Alegand aceste Rulote Brasov, veti putea sa va bucurati foarte mult. Veti vedea …

Close