Wednesday , June 12 2024

Ochelari Copii

Ochelari Copii

Astigmatismul poate fi tratat folosind Ochelari Copii. Aceasta afectiune oculara survine deoarece apar modificari la nivelul globului ocular. Si forma globului ocular este modificata. Corneea are curburi anormale. Este mai mult ovala decat rotunda. Aceasta boala a vederii apare la copiii cu varste cuprinse intre trei si zece ani.

In urma unei examinari oftalmologice, aceasta afectiune este depistata. Medicul specializat in Oftalmologie Copii Brasov va recomanda portul ochelarilor de vedere. In acest fel, astigmatismul poate fi tratat. Ochelarii de vedere vor avea, in mod obligatoriu, lentile cilindrice. Astigmatismul provoaca o serie de neplaceri.

Ochelari CopiiVederea la distanta este scazuta. Sunt, insa, probleme si in ceea ce priveste vederea la aproape. Daca copilul sufera de astigmatism pot exista si alte afectiuni la nivelul ochiului. Astfel, astigmatismul este asociat, de foarte multe ori, cu miopia. Poate fi asociat si cu hipermetropia. Vederea este incetosata. Neclaritatea vederii poate fi remediata folosind ochelarii potriviti. Sunt probleme si in ceea ce priveste vizualizarea imaginilor. Acestea sunt distorsionate.

Citeste si...

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

De ce merg pacientii cu boli endocrine la endocrinologie Brasov? Pacientii care se confrunta cu …

Close