Monday , September 25 2023

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Un Avocat Brasov este membru in barou. Pentru a detine aceasta calitate, avocatul a promovat un examen de intrare in profesie. Avocatul poate sa fie ori avocat stagiar, ori avocat definitiv. In urma promovarii admiterii in profesie, avocatul efectueaza un stagiu de pregatire profesionala a carui durata nu poate depasi doi ani de zile.

Avocat BrasovLa finalul perioadei de stagiu, avocatul va sustine un examen, pentru dobandirea calitatii de avocat definitiv. Ca urmare a promovarii, avocatul definitiv poate sa inceapa sa lucreze singur. Pentru a fi Avocat In Brasov nu este obligatoriu sa faca parte doar din baroul Brasov.

Avocatul care desfasoara activitati juridice in Brasov poate face parte din orice barou din tara. Acesta va plati taxele aferente la baroul din care face parte. Avocatul are delegatii si contracte de asistenta juridica. Ori de cate ori preia o cauza, avocatul va incheia un contract de asistenta juridica de reprezentare cu clientul respectiv. Avocatul poate si sa ofere doar consultanta juridica.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

Trupa cover pentru orice tip de eveniment Trupa Cover – Majoritatea participantilor la evenimente sunt …

Close